A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az USA agymosással hoz létre homoszexuális ukrán zombi szuperkatonákat


Az orosz állami tévé vendége volt Szergej Markov, Vlagyimir Putyin volt tanácsadója, ahol megosztotta elméleteit az ukrán hadsereg módszereiről 

Moszkvában is minden rendben van a fejekben. A tanácsadó szerint az ukrán katonák „zombikká válnak, és egyesülnek a meleg szex által, szektatagjaik pedig készek arra, hogy feláldozzák magukat”.

Az orosz állami tévé vendége volt Szergej Markov, Vlagyimir Putyin volt tanácsadója, ahol megosztotta elméleteit az ukrán hadsereg módszereiről, valamint arról, hogy ezeket szerinte hogyan alakítja az USA, illetve a homoszexualitás – olvasható az rtl.hu oldalán.

Így fejtegetett:

„A hadászati teoretikusok és a történészek tudják, melyik hadsereg volt a legerősebb Görögországban, ugye emlékszünk? A spártai! Azért, mert a katonái egy homoszexuális testvériségben egyesültek. Mind homokosok voltak. Ez volt a vezetőik politikája. Szerintem ugyanez a terv az ukrán hadsereg számára is.”

A Newsweek szerint ezután rátért arra, hogy ezt a tervet az USA és Ukrajna közösen fogja végrehajtani „neurolingvisztikus átprogramozás” által. Ennek lényege, hogy az ukrán katonákat akaratuk ellenére homoszexuálissá változtatják. (Megjegyzés a valóság talajáról: semmiféle ilyen terápia, vagy módszer nem létezik, amúgy a Szent Csapat thébai volt, nem spártai – a szerk.)

Markov így folytatta mondanivalóját: „Mesterséges politológiai fasizmust használnak, amelyet amerikai és brit politikai mérnökök fejlesztettek ki. Ez zombikká, szektatagokká változtatja [a katonákat].” Figyelmeztetését így zárta:

Ezek a megújított ukrán katonák zombikká válnak és egyesülnek a meleg szex által, szektatagjaik készek arra, hogy feláldozzák magukat. Ez az, amit előkészítenek számunkra 2025 tavaszára.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések