Hirdessen itt

Orbán Viktor miniszterelnök további béremeléseket ígért, de ennél nem állnak meg


Orbán Viktor miniszterelnök további béremeléseket ígért, miközben letörőben van az infláció, de ennél nem állnak meg.  

Orbán Viktor folytatja a harcát az inflációval szemben, ami sokáig nem hagyta magát, de egy ideje csökkenőben van. Nincs szó növekedésről, ahogyan stagnálásról sem, egy ideje folyamatosan csökken az infláció.

A magyar miniszterelnök hónapokkal korábban már előre jelezte mindezt, amikor megtették a szükséges intézkedéseket. Azóta is egy sor új intézkedést hagytak jóvá, amik jótékony hatással vannak az infláció letörésére.

Orbán a lista élén kezeli az infláció letörését, hogy a magyar embereknek minél könnyebb legyen az életük. Ennél azonban nem áll meg, nem elégszik meg ennyivel, így további béremelések is várhatóak.

A miniszterelnök hangsúlyozta, munka van bőven, és beindítják a gazdasági növekedését. Erről az augusztusi kormányülés ideje alatt beszélt, ami egyúttal azt is jelenti, hogy egyelőre Orbán Viktor sem pihen.

„Augusztusi kormányülés. Munka van bőven: az inflációt letörjük, de itt nem állunk meg! Beindítjuk a gazdasági növekedést és tovább fogjuk emelni a béreket!” – írja a posztjában Orbán Viktor.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések