A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Orbán Viktor miniszterelnök további béremeléseket ígért, de ennél nem állnak meg


Orbán Viktor miniszterelnök további béremeléseket ígért, miközben letörőben van az infláció, de ennél nem állnak meg.  

Orbán Viktor folytatja a harcát az inflációval szemben, ami sokáig nem hagyta magát, de egy ideje csökkenőben van. Nincs szó növekedésről, ahogyan stagnálásról sem, egy ideje folyamatosan csökken az infláció.

A magyar miniszterelnök hónapokkal korábban már előre jelezte mindezt, amikor megtették a szükséges intézkedéseket. Azóta is egy sor új intézkedést hagytak jóvá, amik jótékony hatással vannak az infláció letörésére.

Orbán a lista élén kezeli az infláció letörését, hogy a magyar embereknek minél könnyebb legyen az életük. Ennél azonban nem áll meg, nem elégszik meg ennyivel, így további béremelések is várhatóak.

A miniszterelnök hangsúlyozta, munka van bőven, és beindítják a gazdasági növekedését. Erről az augusztusi kormányülés ideje alatt beszélt, ami egyúttal azt is jelenti, hogy egyelőre Orbán Viktor sem pihen.

„Augusztusi kormányülés. Munka van bőven: az inflációt letörjük, de itt nem állunk meg! Beindítjuk a gazdasági növekedést és tovább fogjuk emelni a béreket!” – írja a posztjában Orbán Viktor.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések