A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

16-an meghaltak, miután egy busz pótkocsival ütközött Mexikóban


Egyelőre nem tudni, mi okozta a balesetet, de már vizsgálat indult az ügyben. 

Puebla állam tisztviselői egy közleményben számoltak be róla, miszerint tizenhatan életüket vesztették és mintegy 36 utast kórházba szállítottak, miután kedden egy busz egy pótkocsival ütközött az autópályán, Mexikó középső részén.

A mexikói Nemzeti Migrációs Intézet (INM) hozzátette, a rendelkezésre álló információk alapján az incidens a kora reggeli órákban történt, s a járművön 52 fő tartózkodott: helyi állampolgárok, illetve legálisan érkező bevándorlók, akik Venezuelából származtak.

Kifejtették, a halálos áldozatok közül tizenöt fő mexikói, egy fő pedig venezuelai volt, míg a sérültek közül kilencen venezuelaiak. Hozzátették, három sebesültet továbbra is bent tartanak, a többieket azóta minden bizonnyal kiengedték – írta a New York Post.

Egyelőre nem tudni, mi okozta a balesetet, de már vizsgálat indult az ügyben, vélhetően azért, hogy megállapításra kerüljön, felelősségre kell-e vonni valakit a történtekért. De az INM arról is tájékoztatott, hogy segítséget nyújtanak a holttestek hazajuttatásában.

A Vöröskereszt helyszínen tevékenykedő egysége pedig egy fotót is megosztott a korábban Twitterként ismert X-en, amelyen egy szétroncsolódott fehér busz látható, az oldalára borulva. Közben a mentőcsapatok tagjai fáradhatatlanul tevékenykednek a helyszínen.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések