A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kerítésnek hajtott, majdnem egy járókelőt is elütött egy autó Bélapátfalván


Nagy sebességgel érkezett, egy buszmegállóban várakozót majdnem elütött az autó, amit egy kerítés állított meg péntek délután a Bélapátfalván történt balesetben. 

Egyelőre nem tisztázott körülmények között a kerítésnek hajtott egy autó Bélapátfalván, a Május 1. úton pénteken délután – tudta meg portálunk Soltész Bálint vármegyei rendőrségi sajtószóvivőtől.

Mint közölte, a balesetben egy ember szenvedett orvosi ellátást igénylő sérüléseket.

A helyszínen útlezárás van érvényben, a rendőrök kérik, hogy fokozott figyelemmel, óvatosan közlekedjenek. 

A Május 1. utcában egy szemtanú nyilatkozott a heol.hu-nak zaklatottan, hiszen mint elmondta, kishíján elütötte őt a buszmegállóban az elszabadult jármű. Ő úgy látta, hogy a főút felől nagy sebességgel érkezett a kanyarodó autó, legalábbis magas fordulatszámon pörgette a motort. A járművet a padka dobta meg, s ezért ütközött a kerítésnek.

Az autóban ketten utaztak. A sofőr ki tudott szállni, az utast ki kellett szabadítani.

Oldalára borult egy gépkocsi Bélapátfalván, a Május 1. út elején, írta ugyanerről a balesetről a katasztrófavédelem oldala.  A járműben ketten utaztak, egyiküket a bélapátfalvai önkormányzati tűzoltók feszítővágóval szabadították ki a kocsiból. A balesethez mentők is kiérkeztek, valamint a az egri hivatásos tűzoltók is segítették a mentést.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések