A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nógrádi György: Washington különböző üzeneteket küld


Oroszországban és Ukrajnában is jelen van a korrupció 

Zelenszkij azért nem tartja meg a választásokat, mert háború van, és sokba kerül, de az igazság az, hogy azért nem lesz választás, mert akkor kiderülne, hogy nem igaz az, amit az ukrán elnök mond, hogy a lakosság száz százalékosan mögötte áll – mondta Nógrádi György a HírTV Háború Ukrajnában című műsorában. 

Washington különböző üzenetek küld – mondta Nógrádi György a HírTV Háború Ukrajnában című műsorában. A biztonságpolitikai szakértő hozzátette, az USA támogatja Ukrajnát, de kiemelték, hogy  az F–16-os kiképzés alapja, hogy tanuljanak meg angolul az ukránok, tehát gyors vadászgépbevetésre nem kerül sor. Amerika azt is bejelentette, hogy Ukrajna elég támogatást kapott már ahhoz, hogy a háborút folytatni tudja. 

Megjegyezte, Washingtonban fog eldőlni, hogy mi lesz ezzel a háborúval, de ha ez sokáig folytatódik abba Európa beleroppan.

Kiemelte, a Pentagon nyílt irataiban olvasható, hogy az Ukrajnába küldött pénz 30 százalékát ellopják, a fegyverek 30 százaléka pedig a feketepiacra kerül.

Zelenszkij gazdagsága azt jelenti, hogy korrupt az ország, ha az első vonalat eltörlik, a második is korrupt – jegyezte meg, hozzátéve, mind a két országban jelen van a korrupció, Oroszországban és Ukrajnában is.

Emlékeztetett, Amerika azt tanácsolta az ukránoknak, hogy egy helyre összpontosítsák az erőiket, és úgy támadjanak, de ezt az ukránok nem fogadták meg, rengeteg a halott. A múlt héten azt mondták, hogy ha az USA nem támogatja őket, akkor egyedül küzdenek tovább, de az nem sokáig tartana. A Nyugat lélegeztetőgépén vannak, ha nem kapnak támogatást, akkor Ukrajna szétesik, onnantól a hadsereg szétesik.

Megjegyezte, az ukrán földek jelentős részét felvásárolták a nyugatiak, az oroszok és a kínaiak, de még a bányákat is felvásárolták.

Nógrádi György kiemelte, rengeteg amerikai elmélet van arról, hogy meg kell akadályozni a német–orosz jó kapcsolatokat, ha Oroszország jóban van az EU-val, akkor az USA kiszorul a kontinensről.

A választásokról elmondta, az ukrán elnök állítása szerint azért nem tartja meg, mert háború van, és sokba kerül. Az igazság az, hogy azért nem lesz, mert kiderülne, hogy a lakosság 100 százalékban nem áll Zelenszkij mögött.

Biztos, hogy van egy terv Zelenszkij leváltására Amerikában, de ez sosem fog napvilágra kerülni – húzta alá a szakember.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések