A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

„Nem állítottam, hogy cikkeink a teljes igazságot tartalmazzák” – mondja a Böjte Csabát lejárató cikkek szerzője


A tetves libsi újságíró éppen most vallotta be, hogy direkt hazudtak azért, hogy lejárassa Böjte Csaba árvaházait 

Szabó Tünde azt is elismerte, hogy a szovátai otthonban történtek részleteiről az egyes szereplők eltérő módon számoltak be.

„Sehol sem állítottam, hogy cikkeink a teljes igazságot tartalmazzák” – írta az Origo megkeresésére küldött válaszában Szabó Tünde, aki az Átlátszó Erdély portál újságírójaként egyike volt azoknak, akik tavasszal lejárató akciót indítottak Böjte Csaba és a Dévai Szent Ferenc Alapítvány ellen.

Ahogy arról a Napi Újság is beszámolt, Mónika, az ügy „koronatanúja”, akinek vallomására építették az lejáratókampányt, maga kért nyilvánosan bocsánatot az őt korábban befogadó ferences szerzetestől, és azt írta: „végre sikerült eltávolítani a mérgező embereket, akik a maga fejét akarták általam”.

Szabó Tünde az Origónak írt válaszában arra hivatkozott, hogy Mónika „története, és annak részletei egybecsengenek a szexuális abúzusról szóló kutatások általános eredményeivel is”. Hozzátette: „jeleztem, hogy bizonyos aspektusokból nem deríthető ki a teljes igazság”. Szabó azt is elismerte, hogy

a szovátai otthonban történtek részleteiről az egyes szereplők eltérő módon számoltak be.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések