A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem akar férfibörtönbe menni az a transz klímaaktivista, aki odaragasztotta a kezét az aszfalthoz


Politikai vita lett az ügyéből…


A 32 éves Penelopé Frank férfinek született, de már jópár éve nőként éli az életét. A transznemű férfi ráadásul radikális klímaaktivista, akit egy 2022-es akciójáért jóeséllyel börtönre is fog ítélni a bíróság.

Történt 2022-ben ugyanis, hogy a Greta Thunberg fémjelezte Fridays for Future nevű szélsőséges szervezet emberei – köztük Penelopé Frank – a berlini reptér kifutójának aszfaltjához ragasztották magukat. Ezzel 4000 ember utazását hiúsították meg, valamint több millió eurós kár is keletkezett. 50 járatot kellett törölni.

Frank attól fél, hogy mivel hivatalosan férfi a neme így elkerülhetetlen, hogy férfi rabok közé kerüljön. Ez azonban szerinte végzetes lenne számára, mivel a rácsok mögött meglehetősen magas a transznemű embereket gyűlölő rabok aránya.

A klíma- és genderaktivista egy közösségi oldalon adományokat kér, hogy továbbra is teljes figyelmét a hasonló klímaakciókra tudja összpontosítani. Eddig 8000 euró felajánlás jött össze, ami átszámítva meghaladja a hárommillió forintot.

Frank munkája egyébként: felnőttfilmek, erotikus élő show műsorozás, használt vibrátorok és női fehérnemük árusítása, escort/kisérőszolgáltatás.

Legutóbb egy akciója után (férfi)börtönbe zárták, mert hajléktalan. Akkor férfinak vallotta magát.




Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések