A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Csuti a telt házas Azahriah-koncertről szúrt oda G.w.M-nek


Azahriah és G.w.M. is koncertet adott csütörtök este, Csuti pedig mintha kihasználta volna az alkalmat, hogy egy picit odaszúrjon volt felesége szerelmének.


Azahriah és G.w.M. között már régóta folyt egyfajta rivalizálás, mely leginkább csak abból állt, hogy csípősebbnél csípősebb odaszólásokat küldtek egymásnak a nyilvánosság előtt. A viták az utóbbi időben elcsendesedtek, csütörtök este azonban rajtuk kívül álló okok miatt ismét kissé feszültté vált a helyzet, hisz a két zenész ugyanazon a napon, augusztus 10-én adott koncertet.

Ezt a helyzetet használhatta ki Csuti is, aki úgy döntött, ellátogat Azahriah aznapi koncertjére. Ezt pedig közösségi oldalán sem félt megmutatni: 24 órán át elérhető Instagram-történetben osztott meg egy felvételt az eseményről, melyhez csak annyit írt: „fullhouse”, azaz telt ház.

A Bors szerint az odaszúrásnak az is lehetett az oka, hogy amíg Azahriah koncertje telt házas volt, addig a hírek szerint G.w.M-ék igencsak küszködtek a siófoki élő fellépésükre szóló jegyek eladásával. A közösségi oldalaikon rengeteg alkalommal buzdították a rajongókat arra, hogy ne maradjanak le a hatalmas buliról, ám ennek ellenére még a nagy nap előtt is bőven volt az elővételes jegyekből.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések