A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nagyon kiakadtak a helyiek a 444-re: „idejönnek vigyorogva élvezkedni mások viharkárán”


 Az újságíróinak nevezett ügynökmunka legalja

„Nem akartam hinni a szememnek, amikor a 444 címlapján megláttam ezt a galériát, amiből legalább két képen egy fiatal hölgy vigyorogva pózol mások viharkára mellett, egy széthasított autótól néhány méterre. Nem várom el, hogy akár egy botot arrébb tegyenek vagy segítsenek. Viszont erősen gusztustalannak találom, hogy az újságíró kizarándokol ide, nevetve lefotózkodik a mi kárunk mellett, majd visszautazik. Gyomorforgatónak találom az ilyesmit, különös tekintettel arra, hogy számos más, gondosan szelektált ügyben a 444 újságírói toleranciáért, etikáért, egymás elfogadásáért, a gyengék megvédéséért küzdenek” – írta lapunkhoz eljuttatott levelében egy olvasónk, a 444 korábbi cikkére reagálva.

Mezítlábas fotó készült:


Mint korábban beszámoltunk róla: a hétvégi viharok miatt csak Budapestről több mint 4100 bejelentés érkezett a katasztrófavédelemhez. A fővárosi hivatásos és önkéntes tűzoltók egész héten dolgoztak viharkárok elhárításán. A fővárosban több mint 2300 bejelentett helyszínre vonultak ki a tűzoltók, 895 esetben volt szükség tűzoltói beavatkozásra.

A Magyar Biztosítók Szövetsége szerint rekordösszegű, akár a 4,5 milliárd forintot is meghaladó kárrendezéssel számolhatnak a biztosítók a múlt heti viharok miatt.  

A vihar Budapest XVI. kerületét sem kímélte: ide érkezett meg szombat délután a 444 stábja, hogy megörökítse a viharkárokat. A portál cikkében kidőlt fák, villanykarók, és megrongált autók láthatók. Az egyik kidőlt, már összedarabolt fa mellett a 444 fotóján azonban egy mosolygó, kezével valamit mutató hölgy pózol. A nő feltételezhetően a 444 fotósával érkezhetett a helyszínre, ugyanis több fotón szerepel. Egy másik képen például egy padokra dőlt fára mászik mezítláb.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések