A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Alapjogokért Központ: A pedofília normalizálása lesz az LMBTQ+ lobbi következő lépcsőfoka


Az Alapjogokért Központ legfrissebb elemzésében arról ír, hogy a balliberális LMBTQAPI+-érzékenyítésben mindig van lejjebb, és a felszabadításmánia mára elérkezett az eddigi folyamatokból logikusan következő újabb lépcsőfokához, a pedofíliához. 

Az ezzel kapcsolatos agitációt az egykori SZDSZ alapító Kőszeg Ferenc vállalta magára, a magyarok azonban már többször és félreérthetetlenül kifejezték: eddig, és ne tovább, el a kezekkel a gyermekeinktől.

Az Alapjogokért Központ évekkel ezelőtt jó előre figyelmeztetett arra a veszélyre, amelyet most a Helsinki Bizottság alapítójának szavai idéztek meg. Fontosnak tartjuk leszögezni, hogy a pedofilmosdatás semmilyen körülmények között nem elfogadható, és a történtek igazolják a választópolgárok tavalyi népszavazáson soha nem látott egységben kifejezett akaratát, amely szerint a gyermekeinket meg kell védeni a genderőrülettől. 

Az SZDSZ alapítója – aki a tavalyi választás előtt egyre-másra közölte a dollárbaloldal külföldi támogatói által kiválasztott közös ellenzéki miniszterelnökjelöltet támogató írásait – 

nemcsak tolerálhatónak nevezte a pedofíliát, hanem azt is hozzátette, hogy szerinte nem az a baj, ha valaki pedofil kapcsolatot létesít, hanem az, ha ez nyilvánosságra kerül. 

Érdemes felidézni, hogy ezt az embert a baloldal kormányzása idején „az emberi jogok tiszteletben tartása érdekében végzett több évtizedes tevékenysége elismeréseként" méltónak találta a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjére. Sok magyar szülővel együtt – de Kőszeg Ferenc véleményével szöges ellentétben – úgy gondoljuk, hogy a pedofília és a pedofil cselekmények soha nem tartozhatnak hozzá a gyermekeink életéhez, és ezektől minden létező eszközzel, akár hatósági fellépés segítségével is meg kell védenünk őket - áll az Alapjogokért Központ elemzésében.

Magyarország nem genderpropagandistáknak való vidék, itt egyetlen felnőttnek sincs, és nem is lehet „joga" kisgyermekeket szexuális játékszerként használni! 

Márciusi közvélemény-kutatásunk eredménye is ezt támasztja alá, hiszen a válaszadók elsöprő hányada kiállt a jelenlegi gyermekvédelmi szabályozás mellett, sőt, a többség már ekkor is azt gondolta, hogy szükséges a törvény további szigorítása.

Nyugat-Európában már a '68-as kultúrmarxista lázadók zászlajukra tűzték a pedofilok „szexuális felszabadítását", és emellett olyan politikusok álltak ki, mint Daniel Cohn-Bendit, aki 2014-ig az Európai Parlament zöld frakciójának társelnöke volt, de az utóbbi években is vakbuzgón támadta a magyar kormányt.

Hazánkban az elmúlt években ellenzéki lapok – így a Magyar Narancs és a HVG hasábjain – folyt az érzékenyítés. Az pedig, hogy a hazai balliberális oldalon most is vannak szereplők – mint Sorosék blogja, a 444 vagy Szunyogh Szabolcs–, akik támogatásukról biztosítják a sokak által méltán elfeledett egykori baloldali országgyűlési képviselőt, 

csak őket minősíti, egyben figyelmeztetés a jóérzésű magyaroknak, hogy ezt a politikai oldalt többé nem szabad a hatalom közelébe engedni.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések