A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Késsel fenyegette az angyalföldi telefonüzlet eladóját - videó


Egy férfi tavaly részegen bement egy XIII. kerületi aluljáróban lévő telefonboltba, majd az eladótól arrogánsan azt kérte, hogy tegye töltőre a mobiltelefonját. Az eladó megijedt, ezért azt tette, amit a támadó kért tőle. A férfi később már késsel támadt rá. 

Az agresszív férfi egy szál cigarettát is kért, majd miután azt is megkapta, elővett a kabátjából egy kést, amivel a pultnál állva hadonászni kezdett, és közben az eladót azzal fenyegette, ha nem adja át a kasszában lévő pénzt, belevágja a kést.

Az eladónak időközben sikerült üzenetet írnia a szomszéd üzlet eladójának arról, hogy bajban van és segítségre van szüksége, aki erre azonnal hívta a rendőröket, akik gyorsan megérkeztek, és még az üzletben elfogták a rablót, aki korábban volt már börtönben, és akit most felfegyverkezve elkövetett rablással vádolnak, amiért fegyházba kerülhet.Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések