A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Keresztény hite miatt került feketelistára Hollywoodban Herkules megformálója


Keresztény hite és konzervatív nézetei miatt került feketelistára Hollywoodban Kevin Sorbo – írja a Magyar Nemzet a New York Postra hivatkozva. Az 1995-ben indult, világszerte népszerű tévésorozat, a Herkules egykori főszereplője a lap szerint először akkor vette észre, hogy kiszorult a filmes világból, amikor szétváltak az útjai ügynökével.


- Aki annyi éven át volt a menedzserem és ügynököm, azt mondta nekem, hogy nem adhatunk neked több munkát, mert keresztény vagy és konzervatív  – mondta Sorbo a Fox Newsnak.

- Szinte nevetnem kellett, hiszen ez egy olyan iparág, amely toleranciát kiált, miközben egyirányú utca. Szólásszabadságot hirdet, de Hollywood is egy egyirányú utca, és ez nagyon rossz. De én szeretem ezt az iparágat, szeretem a filmeket és a tévét – tette hozzá a 64 éves színész.

Sorbónak az 1995-ben bemutatott, hat évadot megélt Herkules című (eredetileg Hercules: The Legendary Journeys) sorozat hozta meg a hírnevet – emlékeztetett a lap.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések