A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ittasan hajtott a szemközti sávba, és frontálisan ütközött egy busszal a 47-esen


Ripityára törte az autóját májusban a Mikepércs és Debrecen között. 

Mint arról már korábban beszámoltunk, súlyos balesetről érkezett bejelentés a segélyhívóra május 13-án, 21 óra körül. Egy személyautó frontálisan ütközött egy busznak a 47-es számú főúton, Mikepércs és Debrecen között. A helyszínelés adatai szerint a gépkocsi tisztázatlan körülmények között áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol ütközött egy vele szemben szabályosan közlekedő távolsági busszal. A rendőrök mindkét sofőrrel szemben még a helyszínen alkoholszondát alkalmaztak, amely a személyautó vezetőjénél pozitív értéket mutatott – írja közleményében a police.hu.

A balesetben többen könnyű, míg a busz egyik utasa súlyos sérüléseket szenvedett. Gyanúsítotti kihallgatásán a gépkocsi vezetője elismerte a felelősségét a baleset okozásáért, és azt is, hogy alkoholt fogyasztott, mielőtt a volán mögé ült.

A Debreceni Rendőrkapitányság súlyos testi sértést okozó ittas állapotban elkövetett közúti járművezetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást az 52 éves férfival szemben. A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat megküldték az ügyészségnek.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések