A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

III. Károly megadta a kegyelemdöfést Harry hercegnek


A kegyetlen bosszúhadjárat padlóra küldte a házaspárt


A brit királyi család nem szórakozik tovább Harryvel és Meghannel; úgy döntöttek, a továbbiakban nem foglalkoznak majd a házaspár viselkedésével, nem reagálnak semmit, ha valamilyen botrányos kijelentést tesznek, amivel le akarják járatni a családtagokat, és még annyira sem veszik emberszámba őket, mint eddig. III. Károly most egy olyan döntést hozott, amivel bevitte a kegyelemdöfést kisebbik fiának, és úgy megforgatta benne a kést, hogy ezt Harry biztos megérezte már – írja a promotions.hu.

Az egész bosszúhadjárat augusztus 4-én kezdődött, mikor Meghan Markle 42. születésnapját ünnepelte. 2018 óta minden évben a királyi család tagjai a közösségi médián keresztül köszöntötték fel Harry feleségét – nemcsak II. Erzsébet, de Károly, Vilmos, és Katalin is. Ez volt az első alkalom, hogy a családtagok mély hallgatásba borultak Meghan születésnapján, ezzel is egyértelműen jelezték feléjük, hogy a jövőben már ez sem érdekli őket velük kapcsolatban.

Hovatovább, Károlyék és Vilmosék még Harry és Meghan gyermekének, a kis Archie-nak sem kívántak boldog születésnapot.

Ez persze csak a jéghegy csúcsa: a brit királyi család ugyanis egy közelgő, fontos nemzeti megemlékezésre sem hívta meg a házaspárt. A The Sun információi szerint Harry és Meghan nem kapott meghívót arra a szeptember 8-ai ünnepségre, amikor a nemzet II. Erzsébet halálára, illetve III. Károly trónra lépéséről fog megemlékezni.

Ezzel szemben a család fekete bárányának tartott András yorki herceg meghívást kapott az eseményre, tehát ez kizárólag Harrynek és Meghannek szól, akik szeptemberben éppen Európában fognak tartózkodni, hiszen a Sussex-i herceg részt fog venni az Invictus Játékokon, Düsseldorfban.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések