A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hosszú Katinka sosem tett még ilyet, rendesen meglepett mindenkit az úszónő


Hosszú Katinka élete teljesen átalakult. 

Világklasszis úszónőnk, Hosszú Katinka számtalanszor büszkévé tette már az egész országot az elképesztő sporteredményeivel. Az előző olimpián sajnos nem sikerült úgy szerepelnie, ahogy azt ő, illetve a szurkolói szerették volna, de az már a múlt, egyáltalán nem érdemes rágódni rajta, hiszen egy jóval örömtelibb esemény is történt vele nemrég: megszületett az első gyermeke.

Hosszú Katinka és a férje, Gelencsér Máté nagyon boldogok, hogy végre megszületett a kislányuk, hiszen hosszú ideje várták, hogy egy pici babával bővüljön a család. Az olimpikon azóta is rendszeresen rak ki az Instagram oldalára fotókat, Insta Storykat, amikben még a cuki gyermekét is megmutatta már – most is így tett, közben pedig meglepő módon, talán most először egyenesen az édesanyáknak üzent egy fontos dolgot.

„Minden elismerésem az Anyukáké! Ezt persze minden anyuka érteni fogja”

– írta Hosszú Katinka a képhez, amin éppen a kezében tartja a csecsemőjét.

Később a férjét is lefotózta a babával, és oda írta, hogy az Apukáknak is jár az elismerés. Mindkét üzenet nagyon jó fogadtatást kapott a különböző platformokon, hiszen sokan átérezték, amit a sportoló mondott, vagyis azt, hogy az ember sokszor csak akkor érzi át igazán, hogy mennyire nehéz egy Anyuka dolga, ha ő maga is azzá válik – illetve Apukává is, hiszen őket is kiemelte Hosszú Katinka.

Biztos, hogy nincs egyszerű dolga a hírességnek egy ilyen pici babával, hiszen hatalmas odafigyelést igényel egy csecsemő, a szülők pedig folyamatosan aggódnak ilyenkor, hogy minden rendben legyen – de akármilyen nehézségek is vannak, mindig boldog emlék marad ez az időszak az Anyukák és Apukák számára.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések