A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hosszú Katinka férje kiakadt egy jókívánságon


Le akarta szedetni a babájukhoz gratuláló bejegyzést a DJ-vel, aki a tavalyi esküvőjükön zenélt


Nemrég megszületett Hosszú Katinka kislánya. A házaspárhoz özönlenek a jókívánságok, de az úszónő férje, Gelencsér Máté kissé elvetette a sulykot, amikor egy gratuláló Instagram-bejegyzésre válaszolt – írta a Bors nyomán az RTL.hu.

Hosszú Katinka és Gelencsér Máté tavalyi esküvőjén DJ Lennard zenélt, aki most szívből gratulált a babához, és jó egészséget kívánt a családnak.

Örök emlék marad a tavalyi lagzitok

– írta, és két képet is megosztott a lagziról. Az egyiken ő látható az esküvői köszöntőtáblával, a másikon pedig egy kis üveg pálinka, amit a násznép tagjai kaptak emlékbe.


Azt nem tudni, hogy korábban voltak-e más fotók is a bejegyzésben, mindenesetre Gelencsér Máté köszönet helyett ezt kommentelte a DJ-nek:

Nem engedélyeztük az esküvői képeink, videóink felhasználását! Felháborítónak tartjuk ennek publikálását. Kérlek, szedd le a posztot!

A kommentelők felháborodtak az apa kérésén, szerintük DJ Lennard semmiféle személyiségi jogot nem sértett meg, hiszen rajta kívül más nem szerepel a képeken.

A lemezlovas azonban nem botránkozott meg, azt írta: semmi olyat nem osztott meg, aminek fordított esetben ne örülne, de elfogadja, hogy mindenkinek más az ingerküszöbe.

A Gelencsér Mátét szidalmazó kommentelőknek pedig azt írta, nincs erre szükség, inkább küldjenek erőt és egészséget a babához, mint negatív gondolatokat.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések