A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hollik szerint továbbra sem tudni, honnan érkezett 4,5 milliárd forint a baloldalhoz


Bedő Dávid szerint Márki-Zay Pétert kellene erről kérdezni


Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója szerint továbbra sincs válasz arra, honnan érkezett 4,5 milliárd forint kampánytámogatás a baloldalhoz, Bedő Dávid, a Momentum országgyűlési képviselője szerint Márki-Zay Pétert kellene erről kérdezni, mert az ő mozgalmához futott be ez az összeg.

Hollik István a Tranzit fesztiválon szombaton Tihanyban rendezett vitán azt mondta: a baloldal az elmúlt harminc év legdurvább korrupciós ügyét követte el, amikor civil szervezetek mögé bújva elfogadta a 4,5 milliárd forintot.

Honnan érkezett, és ki fizette ezt a civil szervezeteken „átfolyatott” pénzt, és mit kértek cserébe? – tette fel a kérdést a fideszes politikus.

Bedő Dávid úgy reagált: elsősorban Márki-Zay Pétert kellene megkérdezni, mert főként az ő szervezete kapta ezt a támogatást. Erről a forrásról a Momentumnak akkor sem volt, és azóta sincs tudomása – tette hozzá.

A két politikus között élénk vita bontakozott ki a pedagógusbérekről is.

Bedő Dávid azzal vádolta a kormányt, hogy nem képes a költségvetésben 400 milliárd forintot elkülöníteni egy 50 százalékos béremelésre.

Hollik István szerint „egészen felháborító”, hogy a momentumos politikus beszél a pedagógusbérekről, miközben a párt EP-képviselője, Donáth Anna „azért kiabál” kint Brüsszelben, hogy ne fizessék ki a Magyarországnak járó forrásokat, amíg az életpályatörvényt nem vonják vissza, amelyben benne van, hogy a pedagógusoknak többet kell keresniük.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések