A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hófehérkét paplanszájú félvér lánnyá kefélték a woke-retusőrök


Az eredeti rajzfilm, a Hófehérke és a hét törpe élőszereplős verzióját készíti a Disney, a főszereplő Rachel Zegler lesz. Az új koncepciót az 1937-es film rendezője, David Hand fia megrökönyödéssel fogadta. 

Az ifjabb Hand a remake-et „szégyennek” nevezte, és azzal vádolta a Disney-t, hogy nem tiszteli apja és Walt Disney eredeti művét – számol be róla oldalán a Magyar Filmadatbázis.

Mint írják, David Hand azt nyilatkozta az ügyben, hogy „Megváltoztatják a történeteket, megváltoztatják a szereplők értelmezését… új, woke-dolgokat találnak ki, és én egyszerűen nem vagyok oda ezekért. Őszintén szólva egy kicsit sértőnek találom, amit műveltek néhány ilyen klasszikus filmmel… Nincs tisztelet az iránt, amit a Disney csinált, és amit az apám csinált… Azt hiszem, Walt és ő forogna a sírjában” – fejtette ki álláspontját., amit a Magyar Nemzet szemlézett.

Az új Hófehérke, Rachel Zegler már korábban is kezdeményezte, hogy a filmet polkorrekt módon frissítsék.

A Disneytől nem áll távol az új ideológiák terjesztése, ami viszont nem feltétlenül kedvez üzleti bevételeinek. Részvényeinek értéke akkor indult drasztikus zuhanásba, amikor egyre agresszívebben kezdte ráerőszakolni az emberekre a genderlobbit, mindezt egy olyan államból, mint Florida.

A Disney háborút hirdetett az állam egyik törvénymódosítása ellen, amely egészen harmadik osztályos korig megtiltja, hogy a gyerekeknek szexualitásról vagy szexuális ideológiákról tanítsanak. Kérdés, hogy az új Hófehérke ebben a verziójában milyen fogadtatásra talál, mennyit hoz majd a konyhára. 

Az élőszereplős, új film előreláthatóan jövő tavasszal kerül a mozikba.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések