A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Házfalnak hajtott egy embercsempész Mórahalmon


Házfalnak hajtott egy embercsempész péntek este a Csongrád-Csanád vármegyei Mórahalom központjában, az ütközés következtében megsérült az épület gázvezetéke - tapasztalta a helyszínen az MTI tudósítója.


A baleset valamivel 20 óra után történt az 5512-es út 10-es kilométerszelvényében - írta a történtekről a rendőrség honlapján.

Az embercsempész egy magyar rendszámú furgont vezetett, amelyben 21 határsértőt szállított. A Kissori út irányából érkezett Mórahalom központjába, majd elvesztette az uralmat a jármű felett, és egy ház falának csapódott. Az ütközés következtében megsérült az épület gázvezetéke. A helyszíni adatok szerint a balesetben öten könnyebben, egy ember pedig súlyosan megsérült.
   
A gázszivárgás miatt a környező épületeket el kellett hagyniuk az ott lakóknak, de miután a sérült épületben elzárták a gázt, visszatérhettek otthonaikba - mondta az MTI-nek az egyik szomszéd.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések