A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hazahozták Szerbiából a magyar drogbanda vezérét, akit tűzharcban fogtak el


Már magyar börtönben van a hazai kábítószer-maffia egyik vezetője – tudta meg a Magyar Nemzet, és a lap információit a Fővárosi Törvényszék megerősítette. K. Pétert az alvilágban Grubacs Igor alvezérnek tartják, akihez az elmúlt évek egyik legnagyobb magyarországi drogüzlete köthető.


A K. Péter köréhez tartozó embereket Budapesten és Szekszárdon fogták el, összesen tizenkét bandatagot tartóztattak le 2021. júniusában. A nyomozók 57 kilogramm marihuánát, körülbelül 3,5 kilogramm kokaint, 3,5 kilogramm amfetamint, extasy tablettákat, kristályos kábítószergyanús anyagot, fentanylt és a felütéshez használt 13 kilogramm koffeint találtak. Hét autót és 140 millió forintot foglaltak le.

Grubacs elmenekült az országból, néhány hónappal később Montenegróban tűzharc után fogták el. Egy korábbi ügyben jogerősen három év és négy hónap büntetést szabtak ki rá, a drogügylet még vádemelési szakaszban jár. Az ügyészség azt is vizsgálja vele kapcsolatban, hogyan jutott hozzá bizalmas rendőrségi adatokhoz.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések