A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hangok súgták Csabának, hogy ölje meg az anyját


Újabb döbbenetes részleteket derültek ki a hétfőn, Budapest XVI. kerületében történt gyilkosságról! Mint a Blikk.hu megírta, a 24 éves L. Csaba a kora reggeli órákban egy késsel halálra szúrta az édesanyját, akinek az életét már nem lehetett megmenteni. 

A Blikk információi szerint a fiatalember még mindig kórházban van, szerdán távmeghallgatás útján, videóhívással fog bejelentkezni a bíróságra, ahol a letartóztatásáról döntenek. Habár a gyilkosság során saját magát is megsebezte, nem emiatt, hanem a mentális állapota miatt szorul még mindig gyógykezelésre. A Blikk értesülései szerint a kihallgatásán a rendőröknek beismerte a gyilkosságot, hallucinációra hivatkozott, tettét azzal indokolta, hogy hangok utasították, súgták neki, hogy ölje meg az édesanyját. Értesüléseik szerint a tragédiának volt előzménye: a fiatal mentális betegséggel küszködött, gyógyszereket is kellett szednie a problémáira. Úgy tudjuk, Katalint rengeteg szúrás érte, az asszony éppen aludt, amikor a fia az életére tört.

A lapnak sikerült elérnie a feleségét gyászoló L. Róberttel, aki most a három közül az egyik fiát is hosszú időre elveszítette. A mérnökként dolgozó férfi a részvétnyilvánítást fogadta, de beszélni nem kívánt a történtekről.

A Fővárosi Főügyészség indítványt tett a gyanúsított letartóztatásának elrendelésére, egyrészt az eljárásban való jelenlétének a biztosítására, másrészt a bűnismétlés veszélye miatt. Az ügyészség arra is indítványt tett, hogy a bíróság a kényszerintézkedést az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben rendelje el végrehajtani – közölte Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések