A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gyurcsányék háborúpártiak, ma egyeztek meg egy háborút támogató amerikai képviselővel


A Fidesz szerint a találkozó célja Magyarország háborús csatlakozása  

Gyurcsányék háborúpártiak, ma egyeztek meg egy háborút támogató amerikai képviselővel, „Pressman tartotta nekik a gyertyát” – közölte a Fidesz csütörtökön az MTI-vel.

Azt írták: Gyurcsánynéval folytatott megbeszélést Joe Biden amerikai elnök embere, azaz David Pressman budapesti amerikai nagykövet. Hozzátették, a találkozó különlegessége volt, hogy Pressman mellett részt vett a megbeszélésen az a Jason Crow is, aki „az egyik leghangosabb háborúpárti amerikai demokrata politikus”, és egyben a Donald Trump volt elnök ellen koholt vádaskodások vezére.

„A Gyurcsánynéval való találkozó” valószínűleg most is egyoldalú volt – tette hozzá a nagyobbik kormánypárt –, hiszen „ahogy David Pressman eddig is mindig ki akarta oktatni a magyar kormányt, hogy mi a jó Magyarországnak és a magyar embereknek”, úgy Jason Crow is ezt tette, hiszen már a találkozó előtt jelezte, hogy Ukrajna támogatása miatt érkezett.

A háborúpárti demokrata politikus azonban nemcsak támogatja, hanem folyamatosan sürgeti is a Biden-adminisztrációt, hogy minél több fegyvert, lőszert, rakétát és vadászrepülőket küldjenek minél gyorsabban Ukrajnának – jegyezték meg.

A Fidesz szerint a találkozó tehát nem szólt másról mint arról, hogyan tudnák minél hamarabb belesodorni Magyarországot az orosz–ukrán háborúba, hogyan lehetne Magyarország is részese a hatalmas fegyverszállításoknak, és hogy Gyurcsányék továbbra is szavazzanak meg minden olyan szankciót, amely hátrányosan érinti a magyar gazdaságot, és így a magyar emberek életét.

Hangsúlyozták: Magyarország azonban továbbra is a békét támogatja és a háború mihamarabbi befejezését, nem fog fegyvert szállítani Ukrajnának, és továbbra is nemet mond a szankciópolitikára.

„Nem engedjük meg Gyurcsányéknak és a nyugati elitnek, hogy háborúba sodorják Magyarországot!” – olvasható a Fidesz közleményében.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések