A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Felesége és tízéves lánya is gyászolja a halálra késelt bokszedzőt


A gyászoló feleség a Blikknek szólalt meg férje elvesztéséről. 

– Még egyszerűen nem is fogjuk fel, hogy mi történt, én még várom őt haza – mondta a lapnak Szabóné Vass Gabriella.

A tragédiáról elsőként Sándor nagyfiát értesítették, innen tudta meg Gabriella, hogy kórházba szállították a férjét. A feleség felhívta a sürgősségi osztályt, ahol közölték, hogy visszahívják, amennyiben többet tudnak. Nem sokkal később már férje halálhíréről tájékoztatták Gabriellát.

– Tízéves kislány a közös gyermekünk, aki már pontosan tud mindent arról, hogy mi történt az apukájával – nyilatkozta az asszony.

Megjegyezte, hogy férjével húsz éve éltek együtt, és a házassági évfordulójuk megünneplését tervezték, amire már soha nem kerülhet sor.

Gabriella szerint Sándor jó ember volt, és mindig segíteni próbált mindenkinek.

A legendás bokszkapitányt is megrázta a hír

Szántó Imre, a magyar ökölvívás legendás alakja, aki sokáig szövetségi kapitányként irányította a válogatottat, a Mandinernek elmondta, hogy jól ismerte az áldozatot, hiszen annak idején az ifjúsági válogatottnál és a felnőtt keretnél is dolgozott vele.

– Nagyon sajnálom szegényt, hogy ilyen fiatalon és ilyen tragikus körülmények között vesztette el az életét, és nagyon sajnálom a családját is a feldolgozhatatlan tragédia miatt. Sanyit már ifjúsági versenyzőként ismertem, később a felnőtt csapathoz is odavettem, mert alkalmasnak láttam arra, hogy később edzőként dolgozzon. Fejlődni akart és edző is lett belőle – fogalmazott Szántó Imre.

Hozzátette, hogy Békéscsaba és környéke mindig is jó bokszbázis volt, Sándor is onnan került ki. Mint mondta, az áldozat „tisztességes, rendes sportember volt”, és nagyon megrendítette a halálhíre.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések