A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Farkasházy és Ujhelyi a Margitszigeten folytatja a szárszói találkozót


Harminc éve rendezte meg először a magyargyűlölő Farkasházy Tivadar és családja balatonszárszói kertjükben a Szárszói Találkozót. Az összejöveteleken a politikai, gazdasági, tudományos- és művészeti élet képviselői vitatták meg a Magyarországot érintő legfontosabb társadalmi kérdéseket egy nagyobb szünettől eltekintve egészen 2016-ig, minden évben - írja a Telex.  

2017-ben Farkasházy azt írta, hogy azért nem rendez Szárszói Találkozót, mert „ennyi idő alatt nem tudom a kertet annyi részre felparcelláztatni, hogy minden ellenzéki pártnak jusson egy csík belőle, hiszen egymással szinte szóba se állnak.”

Farkasházy Tivadar, Horgas Péter és Ujhelyi István kedden azt tudatták egy közleményben, hogy civil és közéleti bázison kísérletet tesznek a folytatásra,

mert Szárszónak is egy a vége, szükségünk van jövőképre!

A „zárt körű, de nem titkos közéleti találkozó” neve SzázSzó Találkozóra változott, a helyszín pedig nem a Balaton, hanem a Margitsziget. A rendezvényt 2023. szeptember 9-én tartják.

A találkozó mostani ötlete a hazaáruló, exszocialista, Szeviépes Ujhelyi Istvántól ered, aki azt mondta, nem indul a következő EP-választáson, így eljött az ideje, hogy megvalósítsa ezt az elképzelést:

Évek óta gondolkodom már azon, hogy fel kell éleszteni a szárszói találkozók hagyományát, igencsak ráférne a közéletre.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések