A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egyre több helyen bukkan fel az antifa jelképe Józsefvárosban


Úgy tűnik, hogy a hazai antifa mozgalom központjaként tekint Józsefvárosra. A Hirnyolc.hu olvasója egy közlekedés terelő betontömbön fedezte fel az erőszakos szélsőbaloldali szervezet nevét.

Az Auróra utca, a Corvin negyed után az Orczy téren is egyre többször jelenik meg az antifa jelképe a balra hajló vörös zászló matrica.

”Ez az eroszakos szervezet itt terjeszkedik, egyre másra látni a logójukat. Felháborító, hogy egy pedifil botrányban érintett szerveződést hagynak kibontakozni, Jámbor Andrással az élén. Ez a kerület Budapest “mélypontja” lett, virágzik a bűnözés, az utcán kerülgetni kell az inzultáló és sokszor agresszívan kéregető drogosokat, alkoholos hajléktalanokat.

Pikó Andrásék meg karbatett kézzel csak nézik mindezt, nem érdekli őket, hogy a lakosság panaszkodik”- írta az olvasó.

A véletlen műve lenne, hogy éppen a kerület ezen pontjain bukkannak fel az antifa jelképei, feliratai vagy közrejátszhat az Auróra utcai azonos nevű, valamint az Orczy úti Gólya, mint a szélsőbaloldal két kultikus szórakozóhelye? – ezt olvasóinkra bízzuk.

Mindenesetre éppen ez a két kocsma, amit Pikó Andrásék foggal-körömmel védenek annak ellenére, hogy a helyi lakosok számtalan alkalommal tettek panaszt rájuk. Valamint természetesen mindkettő bejáratán ott is virít az antifák védjegye.

De nemcsak Pikóékban leltek hű védelmezőkre az erőszakos szervezettel azonosulók, a kerület országgyűlési képviselője Jámbor András is szimpatizál velük. Ezt ő maga sem rejtette véka alá, amikor az általa alapított Kettős Mércéről – ma már csak Mérce – azt nyilatkozta, hogy antifa blognak indult.

Minden – a helyek és a támogatók is – adott tehát, hogy itt bontogassa szárnyait a szélsőséges szervezet, amit a jelek szerint meg is tesz, hiszen egyre több ponton bukkan fel a jelképük. Az antifa már megmutatta, hogy mire lehet tőlük számítani. Tavasszal hajtóvadászatot tartottak Budapesten, és vélhetően csak azért vertek össze ártatlan járókelőket, mert azt gondolták, hogy azok jobboldaliak. Amikor pedig felmerült a gyanú, hogy Jámbor szervezetének tagjai is összefüggésbe kerülhettek a támadókkal, akkor Pikó is kiállt mellettük. 

A kérdés már csak az, hogy miután láthattuk, hogy mit művelnek az antifák, amikor akcióba lendülnek meddig engedjük, hogy terjeszkedjenek, építgessék a birodalmukat?

Azt már láthatjuk, ha Pikó Andráson és Jámbor Andráson múlik, akkor az Antifa itt fogja szárnyait bontogatni.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések