A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egymást váltva küzdöttek kollégájuk elétéért a borsodi munkások


Több munkást szállított az a kisbusz, aminek egyik utasa hirtelen rosszul lett szerdán Tarcalon - adta hírül az Országos Mentőszolgálat.  

Az 55 év körüli férfi “furcsán vette a levegőt”, ezért félreálltak a járművel, értesítették a mentőket és mentésirányító instrukciói alapján megvizsgálták a beteget, aki ekkor már nem lélegzett. Az utasok kiemelték a férfit az út szélén álló autóból és az árokba fektették, majd a telefonon kapott utasítások szerint megkezdték az újraélesztését. 

Amíg a mentőegység helyszínre ért, a szakmunkások egymást váltva küzdöttek kollégájuk életéért, amit a mentők emelt szinten folytattak. 

Az életmentés még sokáig zajlott a helyszínen, amihez rövidesen a rendőrök is csatlakoztak. A heroikus küzdelem végül sikerrel járt és az időben megkezdett mellkasi nyomásoknak köszönhetően a férfit stabil állapotban szállíthatták kórházba a mentősök - olvasható az Országos Mentőszolgálat hivatalos Facebook oldalán.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések