A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy 33 éves nagykamarási posti kizsebelte battonyai kuncsaftjait


Szexuális szolgáltatást nyújtott, és közben kizsebelte vendégeit az a 33 éves nagykamarási nő, akivel szemben most lopás miatt emeltek vádat a Battonyai Járási Ügyészségen.  

A vádlott elzárásra számíthat, illetve a vádhatóság indítványa alapján a férfiaknak okozott kárt is meg kell majd térítenie.

A járási ügyészség szerint a nő tavaly tavasszal és az előtt is azzal tett szert rendszeres jövedelemre, hogy pénzért árulta a testét. Az egyik internetes portálon hirdette a szolgáltatásait, majd előzetes telefonos egyeztetést követően a lakásán fogadta a kuncsaftokat. 

Tavaly április 16-án, a késő esti órákban egy férfi kereste fel, aki a nő kérésére előre kifizette a megbeszélt szolgáltatás ellenértékét, majd együtt megfürödtek. A nő azonban – arra hivatkozva, hogy hoz törülközőt – a fürdőszobából visszament a szobába, és a férfi őrizetlenül hagyott övtáskájából elvett 80 ezer forintot, amit elrejtett a házban. Miután megtörtént, amit megbeszéltek, a nő egy fogadott telefonhívásra hivatkozva azt kérte a férfitól, hogy távozzon sürgősen. A férfi ház közelében észrevette, hogy nincs meg a pénze, és – mivel telefonon hiába kérte azt vissza a nőtől – értesítette a rendőrséget.

A nő tavaly május 22-én ismét fogadott egy férfit a házában, aki szintén előre kifizette a szolgáltatás ellenértékét. Miután a férfi a konyhában levetkőzött, a nő bevezette a szobába, azonban a szexuális szolgáltatás nyújtása előtt pár percre kiment a konyhába. Ott a férfi nadrágjából kivette az abban lévő pénztárcát, abból pedig elvett 200 ezer forintot. A tárcát visszatette a nadrág zsebébe, a bankjegyeket pedig lakása folyosóján a linóleum alatt elrejtette. A férfi akkor, amikor távozott, még a ház udvarán észlelte, hogy meglopták, de a nő kizavarta az udvarból, ezért a férfi azonnal rendőrt hívott.

Lopás miatt emeltek vádat az örömlány ellen.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések