A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Döntetlennel végződött a Debrecen-Rapid Wien Konferencia-liga selejtező


Nyitott maradt a párharc a DVSC számára.  

A Debrecen az osztrák Rapid Wien otthonában lépett pályára a labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjének harmadik fordulójában megrendezett párharc első mérkőzésén, amely meglehetősen eseménytelenre sikerült.

A mérkőzést a Rapid Wien kezdte erősebben, de a Loki védelme magabiztosnak bizonyult. A 18-ik percben Dzsudzsák Balázsnak majdnem sikerült szabadrúgásból gólt szerezni, de a kapufát találta el. A 38-ik percben úgy tűnt a Rapid vezetést szerez, de a Burgstaller találatát kezezés miatt nem adta meg.

Az első félidő utolsó percében Matthias Seidl kapott sárga lapot a jobb szélen meginduló Oliveira ellökéséért. Majd az első félidő hosszabbításában Oliveira kapott is egy sárga lapot.

A második félidő elején a Debrecen már bátrabban támadt azonban így sem sikerült gólt szereznie. A Rapid Wien habár több szögletet is kiharcolt, ezekből sem született gól, így a mérkőzés végül 0-0-val zárult.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések