A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Dinnye, csokoládé, autórádió – mindent vitt az enyveskezű tiszaföldvári tolvaj


Többszöri lopás miatt vettek őrizetbe egy tiszaföldvári férfit, aki augusztus 15-én hajnalban egy, a városban lezáratlanul hagyott lassú járműből több tárgyat is elemelt. Mint kiderült, a férfi ezelőtt sem tétlenkedett, számos bűncselekmény van már a rovásán...  

Volt, hogy dinnyére, máskor csokira éhezett meg az a tiszaföldvári férfi, aki akkor is lebukott, amikor a lezáratlanul hagyott járművet fosztotta ki: eltulajdonított egy autórádiót, egy ventillátort és egyéb eszközöket. 

A bejelentést követően a tiszaföldvári rendőrök két órán belül elfogták, és elő is állították a feltételezett elkövetőt, akit gyanúsítottként hallgattak ki. A meglovasított tárgyakat Tiszaföldvár epreskerti részén, a bozótosban találták meg.

Sipos-Kácsor Andrea rendőr alezredestől, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől azt is megtudtuk, hogy a 26 éves gyanúsított nem ismeretlen a rendőrök előtt, hiszen több bűncselekmény is van már a rovásán. Június végén például egy tiszaföldvári családi házból görögdinnyéket gurított el, rá egy hónapra pedig egy lezáratlanul hagyott gépjárműből vitt el értékeket. A fiatalember nem tétlenkedett augusztusban sem, az egyik helyi üzletben befalt két tábla csokoládét, több más édességet pedig a ruházata alá rejtett, azonban a biztonsági őr megakadályozta, hogy távozzon a boltból. A terhére rótt bűncselekményeket egyesített eljárásban vizsgálják a rendőrök.

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság négyrendbeli lopás vétség elkövetése miatt nyomoz az ügyben.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések