A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Cselgáncs Grand Prix - Tóth Krisztián aranyérmes Zágrábban


Tóth Krisztián olimpiai bronzérmes cselgáncsozó megnyerte a 90 kilogrammosok küzdelmét vasárnap a Zágrábban rendezett Grand Prix-viadalon. 

Az MTK Budapest sportolója a nemzetközi szövetség (IJF) eredményközlő oldala szerint holland, szerb, észt, majd mongol ellenfelet legyőzve jutott döntőbe, ahol a 2019-es, minszki Európa Játékok török győztesével, Mihael Zgankkal nézett szembe.

A világbajnoki ezüstérmes magyar versenyző a fináléban kiélezett küzdelmet vívott Zgankkal, többször próbálta megkontrázni riválisa akcióit, ám a bíró ezeket nem értékelte érvényesnek. Az aranypontig tartó ráadásban viszont egyértelműen a 29 éves magyar cselgáncsozót látták aktívabbnak a bírák, akik a harmadik intés kiosztásával leléptették Zgankot, így Tóth Krisztián nyakába került az aranyérem.

Ugyanebben a súlycsoportban a junior világbajnok Sáfrány Péter egy-egy győzelemmel és vereséggel búcsúzott a versenytől.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések