A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bojkottot hirdetett a CNN ellen az ukránok transznemű szóvivője, pár óráig tartott


Nem tetszett neki, hogy az Ukrajnában harcoló külföldieket „zsoldosnak” nevezte a csatorna.


Sarah Ashton-Cirillo csütörtök délután videót tett közzé a korábban Twitter néven ismert közösségi médiaplatformon, amelyben elítélte a CNN-t és annak diplomáciai szerkesztőjét, Nic Robertsont.

Nic Robertson, ön külföldi zsoldosoknak nevezett minket. Semmi sem áll távolabb az igazságtól, sem a jogi meghatározástól”

– mondta az ukránok transz szóvivője.

Ashton-Cirillo azt is kifogásolta Robertsonon, hogy nem válaszolt a szóhasználatát kifogásoló e-mailekre.

„A minket nyugati zsoldosoknak nevező terminológiája alapján, amely egyértelműen veszélybe sodorta az életünket, valamint az a tény, hogy a kollégái úgy döntöttek, hogy a világ szeme láttára mutatják … az ukrán katonák rothadó holttesteit a napon, azt kell javasolnom, hogy az ukrán fegyveres erőknél senki ne működjön együtt semmilyen minőségben a CNN-nel, amíg nem kapunk bocsánatkérést közvetlenül Öntől, Nic, valamint a CNN itteni produkciós csapatától” – mondta a transz szóvivő.

A bojkott végül öt óra elteltével véget ért, Ashton-Cirillo elmondása szerint átírták az ominózus cikket. Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések