A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bíró Ica anyagi helyzete végre egyenesbe került


Bíró Ica mögött nehéz időszak áll, négy éve az egész sajtót bejárta a hír, hogy kilakoltatták a házából. 

Az egykori modell svájcifrank-alapú hitelt vett fel, amelyre a XII. kerületi ingatlanja volt a fedezet. A törlesztőrészletek azonban a háromszorosára emelkedtek, amit már nem tudott fizetni. A házát és a lakását is elárverezték. A Metal Lady nem olyan régen azt is elmondta, nyugdíja sem valami magas, így olyan luxusokat, mint egy nyaralás, már nem engedhet meg magának – számolt be az Nlc.

Most azonban végre jó hírekről számolt be a Palikék világa, Három igazság című műsorban. Habár kemény éveket tudhat maga mögött, egyre inkább kezdenek rendeződni a sorai.

„Voltam egy őrző-védő cégnél, én őriztem a terepet éjjel-nappal, 0–24-ben. Kocsiban alvás, télen bekábelezve, hogy meg ne fagyjak… De inkább hadd ne mondjam – mesélte Ica, aki ebben az időszakban dolgozott hotelban és butikban is, de egyiket sem szégyelli, azért viszont nagyon hálás, hogy rengeteg segítséget kapott. 

– Volt egy műsor, amibe elmentem, és ott rákérdeztek az anyagi helyzetemre, és hát akkor eléggé gázos volt, alig tudtam válaszolni, küszködtem a könnyeimmel, és ezt kiszúrták. Képzeljétek el, a műsor után rengetegen írtak, hogy ők szívesen küldenének nekem egy kis segítséget, mert látják, hogy rászorulok. De olyan is volt, hogy lementem a piacra, ahol az őr azt mondta, hogy ne egy szelet húst vegyek, majd ő vásárol nekem, én meg csak néztem. Nagyon hálás vagyok ezeknek az embereknek. És biztos vagyok benne, hogy egyszer visszaadhatom majd!”

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések