A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Besokalltak a szerbek: ma hajnaltól nagyszabású akció indult az illegális migránsok ellen


Ma hajnali 4 órakor megkezdődött az illegális migránsok felkutatása Szabadka város területén, a magyar határ felé eső, erdős területen, írja a subotica.com a Telegrafra hivatkozva.


Az akcióban a Szerb Belügyminisztérium mintegy 800 tagja vesz részt. A keresés kiterjedt a makkhetesi erdőre, a szabadkai Jasenovac-erdő területére, a Palicsi tőzegtóra és a Palicstól nem messze fekvő Hajdújárás településre is. Az akció még tart.

A beszámolók szerint az akció során Bratislav Gašić szerb belügyminiszter is a terepen tartózkodik a minisztérium tagjaival együtt. A keresésben a Szerb Belügyminisztérium helikopteres egysége is részt vesz.

Az akciót Hajdújárás lakosainak kérésére szervezték meg, akik nemrég egy gyűlésen ismertették problémáikat és aggályaikat. A rendőrség, a szerb belügyminisztérium speciális egységei és a szerb katonaság tagjai már a hajnali órákban kivonultak az erdőkbe, ahol megnövelt erőkkel fésülik át a terepet és gyűjtik be az illegális migránsokat egy nagyszabású rendőri akció keretén belül.

Hajdújárási lakosok jelentései szerint a speciális egységek golyóálló mellényben, állig felszerelkezve fésülik át a Hajdújárás-menti erdős területeket.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések