A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bartus László: Magyarország a világ szemétdombja


Beszédes tény, hogy ennek az elmeháborodott Bartusnak az irományát pont a Népszava bátorkodta publikálni. 

Végső soron egy tőről fakadnak, valahol a trágyadomb árnyékosabb felén, nem is kell csodálkoznunk. A komplett írással nem akartuk elrontani olvasóink vasárnapját, csak szemelvényeket idézünk, elrettentő jelleggel, miféle gondolatokra vetemedik a balliberális csőcselék legalja, pláne ha olyan beteg agyú, mint az ominózus cikk "szerzője". 

Bartus:

"Magyarország a civilizált világ mocska. Tessék barátkozni ezzel a ténnyel, s ne tessék elérzékenyülni a himnusz hallatán, mert nincs miért. Orbán is ezt tette, és ez a magyar nép, a magyar nemzet bűne. (...)

Ott tartunk, hogy már Amerikából is odamennek a pöcegödör szintjét el nem érő mocsok emberek, mint Tucker Carlson, aki igazán egy mocskos féreg, aki egész életében hazugságból élt, akiről kimutatták, hogy élete során, pályafutása alatt egyetlen egyszer nem mondott igazat, aki csak a nácik mércéjével mérhető moslék ember, aki már a Fox News nevű hazugságcsatornának sem kellett.

Ennek az okádék embernek egy helyen vannak barátai, ahol szeretettel fogadják, egy helyen találhat otthonra, ahol becsülik: az orbánista náci Magyarországon. Ahogy a világ türk diktátorait is. Szégyen és gyalázat magyarnak lenni. Ám ez nem történhetett volna meg az Önök tevékeny részvétele, passzivitása, sunyisága, képmutatása és lustasága nélkül. Ez az ország a világ szemétdombja, és ne reménykedjen senki abban, hogy ezt megússza. Jelképes, hogy amiképpen Magyarország a kínai mérgező akkumulátorgyárak szemétdombja, ugyanígy szellemileg is a világ szemétdombja.

A sírt, hol e nemzet süllyed el, népek veszik körül, és gyászkönny senki szemében nem ül, hanem undorodva fordul el, esetleg köp egyet. A világ megvetését élvezzük, mert eltűrjük ezt a szennyet és mocskot, amit Orbán Viktornak, a kiszolgálóinak, a talpnyalóinak, a haszonélvezőinek, s az ő rendszerének hívnak. Egy idő után a nép is felelős, ha ezt tűri és nem lázad fel."

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések