A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az angyalok a földön járnak: 9 és 5 éves testvérpár mentette meg a dédnagymama életét


Az idős hölgy egyedül annak köszönheti, hogy él, hogy dédunokái észrevették – olvasható borsonline.hu-n.  

Ki tudná elfelejteni azt a megható történetet, miszerint egy százhalombattai kislány megmentette a nagymamája életét? A kislány később részletesen elmesélte a történteket a TV2-nek, és az egész ország egyetértett abban, hogy egy igazi hőssel van dolgunk. Hősök azonban nemcsak Százhalombattán vannak, de bizony a világ minden pontján. Montanaban, Great Fallsban nemrégiben egy kilencéves kisfiú és ötéves húga mentette meg a dédnagymama életét. 

A kilencéves Ashton Montgomery arra lett figyelmes, hogy dédnagymamája eszméletlenül fekszik a medencénél. A kisfiú először azt hitte, hogy a nagyi csak valamilyen furcsa játékot játszik vele, amikor azonban semmilyen szólításra nem reagált, rádöbbent arra, hogy baj van. Ashton végig nagyon higgadt maradt: a medence szélére húzta az idős hölgyet, nehogy belefulladjon a vízbe. Eközben utasította ötéves kishúgát, Elyt, hogy hívta a mentőket. A kislány ennek eleget tett, a mentősök hamarosan kiérkeztek a helyszínre, ahol ellátták az idős hölgyet, majd kórházba szállították – írja a Mirror. 

Az eset július 30-án történt, azóta pedig a dédnagymami jól van. Ugyanakkor nem győzi hangsúlyozni, hogy egyedül a dédunokáinak köszönheti, hogy él: igazi hősök, angyalok ők. A rendőrök is nagyon büszkék arra, amit a kicsik tettek, éppen ezért kitüntetésben részesítették őket. 

„Tettétek, amit tennetek kellett, és ennek köszönhető, hogy dédnagymamátok túlélte. Nagyon büszkék vagyunk rátok, mert hősök vagytok!"

– hangzott el a díjátadón. 

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések