A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Autót és bankkártyát is lopott a kecskeméti férfi


Kecskeméten lopott el egy autót vasárnap hajnalban egy helyi férfi, délután már Békés vármegyében találta meg a szolgálaton kívüli helyi körzeti megbízott. 

Egy Kecskeméten, a Nyíri úton parkoló autót vitt el – a benne hagyott slusszkulccsal – egy ismeretlen elkövető vasárnap – írja a police.hu. A tulajdonos az utastérben hagyta a személyes iratait és a bankkártyáját is, melyet nem sokkal a lopást követően használtak is. A kecskeméti rendőrök ennek köszönhetően már rendelkeztek az elkövető arcképével. 

A rutinos egyenruhások gyorsan azonosították a férfit, valamint elrendelték a kocsi körözését. Pár órával később a Békés vármegyei Békésszentandráson a szabadidejét töltő helyi körzeti megbízottnak gyanús lett egy idegen, parkoló jármű, melyen nem volt rendszám. Hamar kiderült, hogy az az elvitt gépkocsi. Nem kellett sokat várni, és a településen a tolvajt is elfogták. Ráadásul az autóban két kerékpárt is találtak, melyeket nem sokkal korábban Kecskemétről loptak el. A rendőrök átszállították a 28 éves helyi elkövetőt a Kecskeméti Rendőrkapitányságra, és őrizetbe vették.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések