A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Atlétikai vb: Szabó Beatrix kiesett hármasugrásban


Szabó Beatrix kiesett női hármasugrásban szerdán a budapesti atlétikai világbajnokságon.


A 27 éves Szabó a világranglista 131. helyezettjeként a 36 fős mezőny leggyengébb egyéni csúcsával rendelkezett, a 13,01 métert idén érte le. Az MTK versenyzője azzal a céllal érkezett a vb-re, hogy megjavítja a legjobbját és 13 méter fölötti eredménnyel zár.

Elsőre ettől elmaradt, 12,68 méterrel kezdett, aztán 12,79-re javított, majd harmadikra 12,61 jelent meg a neve mellett. Összesítésben az utolsó helyen végzett.
   
„Az eredménnyel nem vagyok elégedett, mert egyéni csúcsért jöttem, amit már nagyon régóta hajszolok, de ez nem sikerült” - mondta az MTI-nek Szabó. Hozzátette, kisebb sokként érte a vb, mivel többek között olyan sztárokkal versenyezhetett, mint a világcsúcstartó, olimpiai és háromszoros világbajnok venezuelai, Yulimar Rojas.
   
„Muszáj dolgozni, hogy még több ilyenre kijussak, mert ez óriási, és így érdemes versenyezni” - hangsúlyozta a szabadtéren kétszeres magyar bajnok hármasugró.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések