A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

„Arra nevelem a lányaimat, hogy ebből az országból minél hamarabb el kell menni!”


Dietz Gusztáv szerint ha az ember nem „Rákay-féle szuperprodukcióban szerepel”, örül, ha rendesen be tud rúgni a forgatás végén.

Dietz Gusztáv színész volt az RTL vendége. A színészt annak kapcsán hívták be, hogy az Eufória színésze, Angus Cloud túladagolásban meghalt, miután az édesapja halála elindította egy lejtőn. Dietz 10 évig volt heroinfüggő, öngyilkossággal is fenyegetőzött korábban. Az interjúban elmondta,

„Minden mindegy volt, az is mindegy volt, hogy megdöglök. Volt is pár alkalom, hogy újra kellett éleszteni. De nem mondanám, hogy megijedtem volna tőle, nem volt vesztenivalóm”

Ezek mellett árulta el, hogy a színész szakma szerinte Magyarországon is sokakat megrág, kiköp – „látunk színészeket a jelenet előtt húzóra meginni fél liter vodkát”. Megjegyezte, ha az ember nem „Rákay-féle szuperprodukcióban szerepel”, örül, ha rendesen be tud rúgni a forgatás végén.

Arról is beszélt a színész, hogy nem érdekli, hogy a lányai milyen jegyet kapnak fizikából vagy matematikából, de a zene, a sport és a nyelvtanulás kötelező:

„Arra nevelem őket, hogy ebből az országból minél hamarabb el kell menni, ehhez próbálok nekik megadni mindent”

– tette hozzá.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések