A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Akarunk-e ilyen Európát? – Tette fel a kérdést a migránstámadás után a lengyel miniszterelnök


Mateusz Morawiecki a közösségi oldalán fakadt ki azután, hogy egy lengyel férfit (!) brutálisan megerőszakolt egy migráns Németországban. 

“Münchenben egy fiatal lengyelt megerőszakolt egy afgán bevándorló. Ez az Európai Unió, (az Európai Néppárt vezetője) Manfred Weber és lengyelországi képviselője, Donald Tusk által erőltetett nyitott határpolitika következménye. Akarunk-e ilyen Európát Lengyelországban?” – tette fel a kérdést Mateusz Morawiecki a Facebookon közzétett bejegyzésében.

A lengyel kormányfő hozzátette, hogy Lengyelország a kontinens egyik legbiztonságosabb országa, és a Jog és Igazságosság (PiS) kormánya hatalmas összegeket fektet a hadseregbe, a rendőrségbe és a lengyel határok védelmébe.

Mateusz Morawiecki arra a döbbenetes esetre reagált – amelyről nemrég a Napi Újságban mi is beszámoltunk –, miután ismét egy borzalmas migránstámadás rázta meg Németországot, ahol szinte már hetente megtörténik a fiatal lányok legnagyobb rémálma.

Újabban pedig már a férfiak sincsenek biztonságban az utcán.

Homoszexuális nemi erőszak áldozatává vált ugyanis egy 18 éves fiú a bajor fővárosban, Münchenben. A rendőrség szerint az áldozat erősen ittas volt, és egyedül tartott hazafelé egy buli után. A 20 éves migráns a Max-Weber-Platz nevű metróállomáson látta meg először a fiatal férfit, majd rögtön szemet szúrhatott neki, hogy itass, ezért könnyű préda lesz.

A rendőrségi jelentés szerint az afgán migráns a megtámadta, a földre teperte, majd brutálisan megerőszakolta az áldozatát, az erőszakos aktus állítólag több órán keresztül tartott. 

A beszámoló szerint térfigyelő kamerák rögzítették a bűncselekményt. A rendőrségi jelentésben azt is rögzítették, hogy az afgán támadó miután kielégülten végzett a dolgával, kirabolta az áldozatát, ellopta például a telefonját és a pénztárcáját is.

A 18 éves fiú ezután egyedül ment haza, és csak másnap hívta fel a rendőrséget, hogy feljelentést tegyen. Az ellopott mobiltelefonjának nyomkövető funkciója segítségével a rendőrök be tudták mérni az afgán tartózkodási helyét, és le tudták tartóztatni.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések