A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A uzsora maffia ellen Tornanádaskán


A Tornanádaskai Fejlesztő Központban lakossági fórum keretében - rendőröktől - hallgathattak előadást az érdeklődők uzsora-bűncselekmények megelőzésével kapcsolatban. 

A prevenciós jellegű rendezvényen az Edelényi Rendőrkapitányság munkatársai, valamint a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának főelőadója tartott szakmai tájékoztatót.

A fórum során a rendőrség szakemberei kitértek arra, hogy az uzsora-bűncselekmény a mai napig meglévő jelenség, ami  különösen a hátrányos helyzetű térségekben élő és rászorult helyzetben lévő családok mindennapi megélhetésére gyakorol rendkívül káros hatást.

A rendezvényen megjelent állampolgárok a rendőrség szakembereinek részéről  tájékoztatást kaptak az uzsora-bűncselekmény jellegéről, elkövetési módjairól, büntetőjogi és polgári jogi következményeiről, továbbá a bajba jutottak számára a segítségnyújtás lehetőségéről.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések