A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A pletykákkal ellentétben nincs szabadlábon: letartóztatták a körösladányi erőszakolót


Az ügyészség szexuális erőszak bűntette, súlyos testi sértés bűntette és magánlaksértés bűntette miatt kezdeményezte egy 29 éves büntetett előéletű, többszörös visszaesőnek minősülő körösladányi tartózkodási helyű férfi letartóztatását, aki néhány nappal ezelőtt megerőszakolt egy idős asszonyt Körösladányban. 

Dr. B. Nagy Barbara főügyészségi ügyész, a Békés Vármegyei Főügyészség sajtószóvivője megkeresésünkre kiemelte, a kényszerintézkedés több különös feltétele is fennállt a férfi esetében, így a szökés, elrejtőzés veszélye és a bizonyítás manipulálásának veszélye, valamint a férfi büntetett előéletére figyelemmel a bűnismétlés veszélye is. A nyomozási bíró a járási ügyészség indítványával egyetértve hétfőn 1 hónapra – szeptember 28-ig – elrendelte a férfi letartóztatását.

Mindez azért is fontos információ, mert a város lakóit nagyon megrázták a történtek, és a különböző fórumokon még az is felmerült, hogy a férfi szabadlábra került. Erről azonban szó sem volt, és szó nincs. Éppen a felmerült kételyek miatt a helyi polgármesteri hivatal is tájékoztatást adott arról, hogy a férfit letartóztatták.

Mint arról korábban hírportálunkon is beszámoltunk, a rendőrségre szombaton érkezett bejelentés arról, hogy Körösladányban egy családi házban bántalmaztak egy idős nőt, aki súlyosan megsérült. A rendőrök a bűncselekménny elkövetésével gyanúsítható 29 éves férfit előállították a Szeghalmi Rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vették. Ellene szexuális erőszak bűntett gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések