A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A kampány miatt tárgyalóasztalhoz ültetné az ukránokat Biden


Joe Biden tárgyalásokba kényszerítheti az ukránokat a jövő évi amerikai elnökválasztási kampány közeledtével, aminek központi kérdése lehet az ukrajnai háború is. 


Mivel, a csatatéren semmilyen előrelépés nem történt, nem marad más, mint béketárgyalások kezdeményezése, ha meg akarja nyerni a választásokat is.
A Bloomberg arról ír, hogy Ukrajna erős amerikai támogatásra szorul, mert Európa nem lenne képes arra, hogy egyedül támogassa az országot katonailag.

Moszkva már többször kifejtette, hogy készen állnának a béketárgyalásokra, de az ukránok csak akkor hajnaldóak erre, ha visszatér mindena az 1991-es határokhoz. Míg Dimitrij Peszkov a Kreml szóvivője megjegyezte erre, hogy egy olyan terv nem lehet békés, ami nem veszi figyelembe Oroszországot.

Az amerikai elnökválasztást 2024-ben rendezik, amin Joe Biden harcba száll a második ciklusáért. Ha megválasztják, akkor 82 évesen töltheti be az Egyesül Államok elnöki tisztségét.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések