A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A férfi, aki minden anyák napján egy csokor virággal lepi meg Jennifer Anistont


A színésznő meddőségi küzdelmeiről alig néhány barátja tudott


Az 54 éves színésznő nemrég nyílt meg titkos, évek óta tartó küzdelméről, hogy teherbe essen – írta meg a hirado.hu.

A Jóbarátok szépségének egyik párkapcsolatából sem született gyermeke, ezért évekig spekuláltak az emberek arról, hogy mi állhat ennek a hátterében, többen pedig elkönyvelték Jent úgy, mint egy nőt, aki nem akar gyereket.

Az 54 éves Aniston csak nemrég nyílt meg titkos, évek óta tartó küzdelméről, hogy teherbe essen. Mint kiderült, a termékenységét övező, évekig tartó találgatások alatt a színésznő lombikbébiprogrammal és különféle gyógyteákkal próbálkozott.


„Mindent beleadtam, hogy anya lehessek. Utólag bármit megadtam volna, ha valaki azt mondja nekem, hogy fagyasztassam le a petesejtjeimet. De senki nem mondta, és én sem gondoltam rá, csak amikor már késő volt, és most itt vagyok, és ez a hajó már elment” – vallotta be Aniston egy tavaly novemberi interjúban.

A színésznő meddőségi küzdelmeiről alig néhány barátja tudott, köztük az 56 éves Adam Sandler, aki feleségével, Jackie-vel minden évben egy csokor virággal köszöntik Anistont anyák napján.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések