A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A fehér Porschéjával együtt eltűnt Abdulla Hamed Budapesten


Eltűnt Budapesten egy 27 éves svéd–iraki futballista, Abdullah Hameed Talal – közölte a Police.hu. 

A svéd és iraki útlevéllel is rendelkező férfi augusztus 21. után ismeretlen helyre távozott a XIII. kerületi otthonából, a rendőrök jelenleg is keresik. A XIII. kerületi rendőrkapitányság eljárást folytat az eltűnése ügyében. Abdullah Hameed Talal körülbelül 171 centiméter magas, rövid fekete hajú, barna bőrű. A rendőrség azt kéri, hogy aki információval rendelkezik a tartózkodási helyéről, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es telefontanú zöldszámon, vagy a díjmentesen hívható 112-es segélyhívó számon.

Abdullah Hameed Talal augusztus 10-én, szabadon igazolható játékosként írt alá az egyik első osztályú horvát klubhoz, a HNK Goricához. Eltűnéséről a csapata is posztolt a Facebookon, azt írták, hogy Hameed augusztus 21-én, hétfőn utazott el Budapestről Velika Goricába, de útközben nyoma veszett.

„Az eltűnést jelentették a magyar rendőrségnek, a család és a HNK Gorica is azt kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik Hameeddel kapcsolatban, forduljon a legközelebbi rendőrkapitánysághoz vagy a klubhoz. A játékos egy svéd rendszámú fehér Porsche Taycant vezetett” – írták.

Az MLSZ adatbázisa szerint Abdullah Hameed Talal korábban több magyar klubnál is megfordult, játszott az alsóbb osztályú Inter CDF-ben, az Unionéban, a TFSE-ben, valamint a Honvéd és a Zalaegerszeg tartalékcsapataiban is.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések