A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A Fehér Ház sajtótitkára összetévesztette Twitter-fiókját az elnök fiókjával

A Fehér Ház sajtótitkára, Karine Jean-Pierre összezavarodott, és furcsa üzenetet írt az X (korábban Twitter) közösségi oldalára. 

A bejegyzésében az állt, hogy

amikor indult az elnökválasztáson, megígérte, hogy senkit sem hagy hátra az országban.

Miután más felhasználók felhívták a figyelmet a hibára, Karine Jean-Pierre hirtelen törölte a bejegyzését. Valószínűleg összekeverte személyes fiókját és Joe Biden amerikai elnök profilját. 

"Amerikába befektetni azt jelenti, hogy EGÉSZ Amerikába befektetni" - olvasható Jean-Pierre közösségi médiában közzétett nyilatkozatában. "Amikor elindultam az elnökválasztáson, ígéretet tettem arra, hogy az ország egyetlen részét sem hagyom magára."


Korábban beszámoltunk Joe Biden amerikai elnök számos kínos esetéről nyilvános rendezvényein. Így egy Connecticutban tartott beszédében Biden összekeverte az "Amerika" szót a "királynővel". A fegyvertartás szigorításáról szóló beszéde végén az amerikai elnök azt mondta: "Isten óvja a királynőt!" ("Isten óvja a királynőt"). A média azt találgatta, hogy Biden azt akarta mondani, hogy "Isten óvja Amerikát!". ("Isten óvja Amerikát"), ahogyan az Egyesült Államokban gyakran befejezik a beszédeket. Ezenkívül a Délkelet-ázsiai Nemzetek Szövetsége vezetőinek csúcstalálkozója előtt beszélve az amerikai elnök összezavarta Kambodzsát és Kolumbiát.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések