A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A délvidéki Hajdújáráson már kézigránátok is robbantak, ismét lövöldöztek a migránsok


A palicsi Tőzeg-tó környéki erdősáv Hajdújáráshoz közeli részén tegnap este ismét migránsbandák csaptak össze – tudósít a Pannon RTV.

Ismét összecsaptak egymással a migránsok a hajdújárási erdőrészen. A helyiek beszámolója szerint pénteken este néhány perccel fél tíz előtt két nagy erejű robbanás hallatszódott, majd lövések is eldördültek.

Nem hivatalos információk szerint az egyik családi ház előtt robbant fel egymás után két robbanószerkezet, vélhetően kézigránát.

Az ott élők azt írták a közösségi oldalakon, hogy a rendőrség különleges egységei azonnal a helyszínre érkeztek és egy harmadik, fel nem robbant robbanószerkezetet is találtak. A közelben élők elmondása szerint a detonáció erejétől még Hajdújárás belterületén is megremegtek az ablakok.

A helyszínen lévő rendőrök lezárták a környéket. A fel nem robbant robbanószerkezet egy nagyobb méretű kézigránát, ennek hatástalanításához pedig a tűzszerészek érkezését várják, írja a Pannon RTV.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések