Hirdessen itt

A BKV folytatja a toborzást, egymilliós duplabónuszt ígérnek


Bruttó 500–500 ezer forintot fizet a BKV a 2023. október 31-ig jelentkező képzett autóbusz- és trolibuszvezetőknek és az őket ajánló BKV-s kollégáknak is. Ha hat hónap múlva is a BKV-nál dolgoznak főállásban, mindketten megkapják a bruttó fél millió forintos bónuszt. 

Az egész Európában problémákat okozó autóbuszvezető-hiányra reagálva extra juttatásokat ajánlott a BKV nyári toborzó kampányában.  A cég a meglévő járművezetők lojalitását és hűségét honorálta a bruttó 500 ezer forintos ajánlási díjjal. A bruttó fél milliós belépési bónusszal pedig a szakmában már jártas, képzett autóbusz- és trolibuszvezetőket ösztönözte arra, hogy váltsanak a főváros legnagyobb, több mint fél évszázada meghatározó közlekedési vállalatára. 

A sikeres nyári kampány és a folyamatos toborzás eredményeként idén nyáron – a korábbi évekhez képest – több, csaknem 40 képzett, tapasztalt járművezető állt szolgálatba a BKV öt buszgarázsában

– írták a közleményben.

A BKV ezért úgy döntött, hogy ősszel is folytatja a dupla bónuszos toborzókampányt: október 31-ig, továbbra is bruttó 500-500 ezer forint bónuszt fizet mind az új belépőnek, mind az őt ajánló BKV-s munkatársnak, amennyiben mindketten fél év múlva is a BKV-nál dolgoznak főállásban. 

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések