A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Zelenszkij; az oroszok eltalálták az Ukrán Biztonsági Szolgálat épületét Szumiban


Változtatás nélkül közöljük az ukrán elnök ma esti üzenetét: 


Mindenekelőtt gratulálok a légvédelmi harcosainknak - az Ukrán Légierő légvédelmi rakétacsapatainak harcosainak, akik ma ünnepelnek. Köszönöm minden célpontot, amit lelőttetek, harcosok! Több mint háromezer célpontot lőttek le: több mint 180 repülőgépet, több mint 130 helikoptert, közel 40 ballisztikus és több mint ezer cirkálórakétát, több mint 1600 különböző típusú drónt... Mindez több ezer életet jelent, amelyeket megmentettetek, több száz kritikus infrastrukturális létesítményt, amelyeket megvédtetek.

Sajnos államunk még nem rendelkezik elég jó minőségű légvédelmi rendszerrel ahhoz, hogy egész területünket megvédje és minden ellenséges célpontot lelőjön.

Az ellenség ezt kihasználja, ahogyan ma is tette, amikor egy iráni drónnal újabb terrortámadást indított Szumi városa ellen, lakóházakat és

az Ukrán Biztonsági Szolgálat épületét találta el.

A csapások következtében többen megsebesültek és meghaltak... Részvétem!

Mindent megteszünk, ami lehetséges és lehetetlen, hogy légvédelmi rendszerünk a legerősebb legyen. Ma Olescsuk tábornok, a légierő parancsnoka beszámolt nekem a légvédelem megerősítésére irányuló intézkedéseinkről. A cél az, hogy az ukrán légvédelmi pajzs képes legyen megvédeni egész területünket az orosz terrorral szemben, és a jövőben az európai légvédelmi pajzs alapjává váljon. Ez feltétlenül szükséges és feltétlenül lehetséges.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések