A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Zalatnay Cini kétségbeesetten kér segítséget


Zalatnay Sarolta állatszeretete legendás. Az énekesnő otthonát mindig megosztja kedvenceivel, mi több, állatai porhüvelyét is őrzi, miután elveszítette őket. Cini most segítséget kér. 

Egy vidéki állatmenhelyet szeretne megmenteni: 185 kutya és 15 macska sorsa függ attól, hogy péntekig ki tudják-e fizetni a tartozásukat. A madarasi Hajni Minimenedéke Állatvédelmi Alapítványnak szeretne segíteni – számolt be a Blikk Rúzs.

„A szívem szakadt meg, amikor értesültem róla, hogy az alapítvány gyakorlatilag fizetésképtelenné vált, mert majdnem nyolcszázezer forintos állatorvosi számlát kell kiegyenlíteniük péntekig. Ha nem jön össze az összeg, kénytelenek lesznek lehúzni a rolót, ami az ott élő állatok számára a véget jelenti... Sajnos nem kapnak elég támogatást, és önerőből már képtelenek tovább végezni ezt az állhatatos munkát. Elfogytak a forrásaik, és az erejük is véges. Nagyon kérek mindenkit, aki teheti – akár csak egy kisebb összeggel is –, segítsen nekik” – mondta el a Ripostnak reménykedve Cini.

Sziasztok! Kérlek segítsetek Ti is ennek a csupaszív Állatotthonnak, akik sorra mentik a biztos haláltól az állatokat,...

Posted by Zalatnay Sarolta on Tuesday, July 11, 2023


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések