A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vizsgálja a zéró toleranciát Lázár János minisztériuma


A Belügyminisztérium viszont ellenzi. 

Az Építési és Közlekedési Minisztérium foglalkozik a zéró tolerancia felülvizsgálatával, legalábbis erről ír a 24.hu. A portál mind Lázár János minisztériumának, mind a BM-nek kérdéseket küldött a zéró tolerancia esetleges eltörlésével kapcsolatban. A belügyminisztérium hírlapi kacsának nevezte a felvetést, ám Lázár minisztériuma megerősítette, hogy áttekintik az ittas vezetéssel kapcsolatos szabályozást. Idézik a közleményüket:

„A közlekedési tárca a hazai közlekedési kultúra, a közlekedési szabálykövetés növelését fontosnak tartja, ennek jegyében megkezdődött a közlekedési magatartást befolyásoló szabályok általános vizsgálata. 

A nemzetközi gyakorlat és szabályozás megismerése érdekében készülő felmérés érinti – a többi között – az ittas vezetéssel kapcsolatos szabályozási gyakorlatok összegyűjtését is”.

A belügyminisztérium még annyit válaszolt, hogy nem merült fel a zéró tolerancia eltörlése, és arról a kormány nem is tárgyalt.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések